e-Remote Control

e-Remote Control

Ellenőrizze elektromos vagy hibrid autója elektromos hatótávolságátvalós időben, az e-Remote Control, azaz E-távvezérlés segítségével, okostelefonjáról. A MyOpel alkalmazásban bármikor ellenőrizheti az autó töltöttségét, és ha csatlakoztatva van az elektromos hálózathoz, akkor távolról is elindíthatja vagy leállíthatja a töltési folyamatot. A töltés befejezéséről vagy megszakadásáról üzenetet kap.

Az előkondícionálás segítségével az utasteret télen felfűtheti, nyáron pedig lehűtheti, hogy mindig az optimális hőmérséklet fogadja. Így növelheti a hatótávolságot, hiszen nem az akkumulátor energiáját használja fel, ha a hálózathoz csatlakozik.

Részletekért tekintse át az Általános Szerződési Feltételeket.

Ezt a szolgáltatást ingyenesen használhatja elektromos vagy hibrid autója teljes élettartama során.

VÁLASSZA KI ELŐFIZETÉSÉT
Távoli elérés
Verwalten des Ladestands

Kísérje figyelemmel autója töltését

A MyOpel alkalmazás nyitóoldalán Ön azonnal láthatja járműve pillanatnyi hatótávolságát.

Vezérelje autóját távolról

Ha az autója töltőhöz csatlakozott, a töltés paramétereit okostelefonjáról is beállíthatja.

Elindíthatja, leállíthatja vagy időzítheti a töltést anélkül, hogy kimenne autójához. Így mindig a legkedvezőbb árú időszakban töltheti autóját.

A töltés sebessége és a hátralevő idő egyszerre ellenőrizhető.

Ha bármilyen okból megszakadna a töltés, akkor a MyOpel alkalmazás értesítést küld Önnek. Arról is értesíti, ha teljesen feltöltődött az autó akkumulátora.

Innenraum-Temperatur vorab einstellen

Élvezze a tökéletes kényelmet már a beszállás pillanatában, a külső hőmérséklettől függetlenül. A MyOpel alkalmazással bármikor felfűtheti vagy lehűtheti az utasteret - akár csatlakozik az elektromos hálózathoz, akár nem.

Ha eközben az elektromos hálózathoz csatlakozik, akkor a jármű a fűtéshez/hűtéshez szükséges energiát az elektromos hálózatból veszi fel, így az akkumulátor töltöttsége és a megtehető hatótáv nem csökken.

A távoli elérés szolgáltatás lehetőséget ad az előkondicionálás ütemezésére, így a hőmérséklet beállítását Ön a saját időbeosztásához igazíthatja. Hozza ki mindig a legtöbbet Opel járművéből!

Aktivierung des Services

Hogyan aktiválja a szolgáltatást?

Csak Önre vár!

A távoli elérés szolgáltatás a MyOpel okostelefonos alkalmazáson keresztül érhető el.

Hol működik a szolgáltatás?

A Távoli elérés szolgáltatásra bármely országban előfizethet, ahol a szolgáltatás elérhető. Aktiválást követően a szolgáltatás használatára még nagyobb területen van lehetőség.

A Távoli elérés által lefedett országokról és a használati területről itt tájékozódhat.