Élő navigáció Plusz

Élő navigáció Plusz

Ön vezet, az Opel mutatja az utat

Az Élő navigáció Plusz szolgáltatással a navigációs rendszere élő adatokkal frissül, így Ön a vezetés élményére koncentrálhat. A szolgáltatást 3 évig díjmentesen biztosítjuk minden új járműhöz, ami beépített navigációval rendelkezik. Egyszerűen adja hozzá járművét a profiljához, és aktválja a szolgáltatást!

A szolgáltatás által lefedett országok listáját az Általános Szerződési Feltételek tartalmazza.

És ha elektromos járművet vezet, az EV Trip Planner segítségével előre megtervezheti útját, elkerülheti a hatótávolság-korlátozást, és láthatja az útvonal mentén található töltőállomások helyét.

 

VÁLASSZA KI ELŐFIZETÉSÉT
Élő navigáció Plusz
A legjobb navigátor

Élvezze a gondtalan vezetést! Az Élő navigáció Plusz szolgáltatással autója mindig megtalálja a legjobb útvonalat a valós idejű forgalmi adatoknak köszönhetően. Az Élő navigáció Plusz szolgáltatás működését ikon jelzi a navigációs képernyőn.

Az Élő navigáció Plusz részét képező Közúti biztonsági figyelmeztetések szolgáltatás az útvonalon felmerülő egyéb veszélyek esetén jelenít meg figyelmeztetést, biztonságosabbá téve az utazást Ön és utasai számára.

Elektromos járművek vezetői számára az EV Trip Planner a legjobb szövetséges minden utazás előzetes megtervezéséhez: indulás előtt megadhatja az úti célt, és megtekintheti az akkumulátor töltöttségét induláskor... de ami a legfontosabb, közvetlenül az alkalmazásban felfedezheti a becsült hatótávolságot, amely az utazás végén még rendelkezésre áll. 
Az útvonal mentén található töltőállomások helye is megjelenik, így az alkalmazásból elküldheti a navigációs rendszerbe, hogy gond nélkül elindulhasson.

A szolgáltatás

Okos vezetés

Az Élő navigációval a fedélzeti navigációs rendszer valós idejű adatokat is megjelenít. Útvonaltervezéskor figyelembe veszi a lezárásokat és a torlódásokat, illetve számos más hasznos információval is ellátja Önt, tájékozódhat például az időjárásról, az üzemanyagárakról, vagy a parkolóházak foglaltságáról.

Az úthálózat folyamatosan fejlődik: a forgalmi irányok változnak, a gyalogosövezetek bővülnek, vagy az újonnan épült negyedben a körforgalom készen áll a forgalomra. Ahhoz, hogy a lehető legtöbbet hozza ki a navigációs rendszeréből, és optimális útbaigazítást kapjon, győződjön meg arról, hogy a térkép mindig naprakész. Ha járműve "Over-the-air" Map Update funkcióval van felszerelve, nem kell figyelnie erre, a frissítéseket automatikusan elvégzi Ön helyett. Minden más navigációs rendszer esetében csak látogasson el rendszeresen a myOpel alkalmazás erre a célra szolgáló részébe, és kövesse az egyszerű utasításokat, amint elérhetővé válik a frissítés.
Keresse meg mindig a legjobb útvonalat, és érje el célját a leghatékonyabb módon. 

Megbízható értesítések

A Közúti biztonsági figyelmezetések felhasználók millióinak valós idejű jelzésein alapulnak. Ha veszélyes helyet lát, Ön is jelentheti.

Megfelel a szabályoknak

Ha az adott országban a szabályozás lehetővé teszi, a rendszer nemcsak a veszélyes helyekre figyelmeztet, hanem a fix és a mobil sebességmérésre is.

Az Élő navigáció Plusz szolgáltatáscsomag tartalma:

  • Élő forgalmi adatok
  • Parkolási információk
  • Időjárási adatok
  • Hangvezérlés-támogatás
  • Üzemanyagárak az útvonal közelében
  • Online POI-keresés (érdekes helyek)
  • Közúti biztonsági figyelmeztetések
  • EV Trip Planner elektromos járművekhez

Elektromos jármű esetén az online POI keresés töltőpontokra is kiterjed.

Activation des services

A szolgáltatás aktiválása

Ha Ön új autót vásárolt beépített navigációval, 3 éven át díjmentesen biztosítjuk Önnek az Élő navigáció Plusz szolgáltatást. A 3 éves díjmentes időszak leteltével Ön döntheti el, meghosszabbítja-e a szolgáltatást.

A szolgáltatás használata

Ha aktiválta a szolgáltatást, a részletes beállításokat autója fedélzeti rendszerében változtathatja meg.

PDF útmutató az Élő navigáció szolgáltatás használatához (OpelConnect rendszerrel felszerelt járművekhez)

PDF útmutató az Élő navigáció szolgáltatás használatához (OpelConnect rendszerrel nem rendelkező járművekhez)