Távoli elérés

Távoli elérés

Ellenőrizze autója elektromos hatótávolságát valós időben, okostelefonja segítségével. A MyOpel alkalmazásban bármikor ellenőrizheti az autó töltöttségét, sőt, ha az autó csatlakoztatva van az elektromos hálózathoz, akár távolról is elindíthatja vagy leállíthatja a töltést. Arról is kérhet értesítést, ha a töltés elkészült, vagy bármilyen okból megszakadt.

U određenim modelima vozila također možete odabrati zaustavljanje punjenja na definiranoj razini napunjenosti baterije, što skraćuje vrijeme punjenja i može poboljšati učinkovitost i trajnost baterije.

Egyes modelleknél választhatja a töltés megállítását adott töltöttségi szinten, melynek hatására csökken a töltési idő és növekedhet a teljesítmény ill. az élettartam.

VÁLASSZA KI ELŐFIZETÉSÉT
Távoli elérés
 Kezelje terhelését

Kísérje figyelemmel autója töltését

A MyOpel alkalmazás nyitóoldalán Ön azonnal láthatja járműve pillanatnyi hatótávolságát.

Vezérelje autóját távolról

Ha az autója töltőhöz csatlakozott, a töltés paramétereit okostelefonjáról is beállíthatja.

Elindíthatja, leállíthatja vagy időzítheti a töltést anélkül, hogy kimenne autójához. Így mindig a legkedvezőbb árú időszakban töltheti autóját.

A töltés sebessége és a hátralevő idő egyszerre ellenőrizhető.

Ha bármilyen okból megszakadna a töltés, akkor a MyOpel alkalmazás értesítést küld Önnek. Arról is értesíti, ha teljesen feltöltődött az autó akkumulátora.

Készítse elő az utastér hőmérsékletét

Élvezze a tökéletes kényelmet már a beszállás pillanatában, a külső hőmérséklettől függetlenül. A MyOpel alkalmazással bármikor felfűtheti vagy lehűtheti az utasteret - akár csatlakozik az elektromos hálózathoz, akár nem.

Ha eközben az elektromos hálózathoz csatlakozik, akkor a jármű a fűtéshez/hűtéshez szükséges energiát az elektromos hálózatból veszi fel, így az akkumulátor töltöttsége és a megtehető hatótáv nem csökken.

A távoli elérés szolgáltatás lehetőséget ad az előkondicionálás ütemezésére, így a hőmérséklet beállítását Ön a saját időbeosztásához igazíthatja. Hozza ki mindig a legtöbbet Opel járművéből!

Szolgáltatás aktiválása

Hogyan aktiválja a szolgáltatást?

Csak Önre vár!

A távoli elérés szolgáltatás a MyOpel okostelefonos alkalmazáson keresztül érhető el.

Hogyan használja a szolgáltatást

Hogy többet megtudjon a szolgáltatás használatáról, tekintse meg videóinkat.

Hol működik a szolgáltatás?

A Távoli elérés szolgáltatásra bármely országban előfizethet, ahol a szolgáltatás elérhető. Aktiválást követően a szolgáltatás használatára még nagyobb területen van lehetőség.

A Távoli elérés által lefedett országokról és a használati területről itt tájékozódhat.